zaterdag 4 juli 2015

Wandelen(de takken)


Hier kon je al lezen waar ik deze fantastische stof vond. Ik kocht hem met Simon in mijn gedachten... wandelende takkenstof zou hij vast super vinden. Een jaar geleden leerde ik bij Saskia een hemdje maken. Dankzij haar hulp lukte het me om het netjes af te werken. Ze tekende me ook nog een maatje groter van het hemdje uit aangezien het vorige echt wel nipt was. Ik vind het echt super dat mensen elkaar zomaar helpen omdat het die andere blij maakt. Ik neem er een voorbeeld aan en hopelijk anderen ook. 

Vandaag stond ik er dus alleen voor maar ik dacht aan haar wijze woorden ' goed kijken en logisch denken'. Zo gezegd, zo gedaan!

Ik had redelijk wat tijd nodig, combineerde het werken met mijn naaimachine en mijn overlock maar ben heel fier over het resultaat en bijzonder over de afwerkingsgraad. Ik werkte het hemd af met kamsnaps. ( Ja, ik heb knopenvrees...) Ik had er eentje te kort en loste dat creatief op. Misschien valt het jullie op bij het bekijken van de foto's ;-)

Na de grootste hitte gingen we wandelen ( en foto's trekken) in de nabij gelegen bossen. Wat is het op zo'n momenten heerlijk om op den buiten te wonen!


En weg waren we...


Tot slot... de afwerking mag gezien worden. patroon: hemd uit 'Het grote naaiboek' van Femma. 
Stof: Stickly Rockers van Zonen 09
1 opmerking:

  1. Supermooi! Fijn om die stof te zien passeren in zo'n mooi afgewerkt hemdje.

    BeantwoordenVerwijderen