vrijdag 1 juli 2016

Mandje krokantje


Dat mijn jongst spruit groot wordt, konden jullie hier al lezen. Wat een reacties kwamen hier op; ik ben duidelijk niet de enige die stilstaat bij het groot worden en het loslaten. 
Dinsdag werden we verwacht op zijn proclamatie. Wat maakten de juffen er een fijne avond van! We blikten terug op zijn lagereschooltijd en een aantal ouders organiseerden een mini waar/niet waar- spel ondersteund door foto's en filmpjes. Heerlijk om terug te zien! 
De ouders werden in de bloemetjes gezet, net als de leerkrachten. Dubbelfeest dus voor mij ;-)

Dit is Simon; dat schatten zijn juf goed in.
Fantastisch aandenken!

Afgestudeerd op De Krekel!

De tekst op de achterkant is zo persoonlijk geschreven door Simon.
Echt om te koesteren!
De leerkrachten kregen een mini 'krekelkrijtbord'.  Echt een toppertje!

Simon bedankte zijn juffen met een mandje krokantje uit Zo geknipt. Het stond al even op mijn verlanglijstje om te naaien en dit was de perfecte gelegenheid. Al was het in verschillende stapjes omdat juni nu eenmaal een heel drukke maand is in het onderwijs. 
Het maken verliep vlot; zelfs het inslaan van de hamerdrukknopen ;-) Ik was er niet van overtuigd dat de knoopjes van 10 mm voldoende zouden zijn; maar bij deze kan ik jullie dit bevestigen. 
Het mandje werd gevuld met plaatselijke specialiteiten die ik kocht bij de De Klok in Serskamp. Stof uit mijn voorraad. ( Petit Pan, Soft cactus, …)
Hamerdrukknopen: Stoffen van Leuven


Geen opmerkingen:

Een reactie posten