zaterdag 3 januari 2015

Nieuw jaar dus ....

Soms zit ik zomaar te bladeren in één van mijn naaiboeken. Zo nam ik gisteren 'Zo geknipt 2' uit de kast; bladeren om te genieten van al dat moois. Mijn oog viel op een heel snel projectje dat er net nog bij kon die middag. Ik nam de maat van mijn gsm en ging aan de slag* maar helaas... Of ik nam de maat verkeerd op of ik rekende fout of de rekenformule past niet bij mijn gsm ;-)

Maar niet getreurd hoor; Emma haar gsm is net wat kleiner, net als die van manlief ( maar hem zegt zo'n hoesje niet veel).

Aan de slag *
Dat was eigenlijk een beetje gelogen want ik ga nooit direct aan de slag. Neen, eerst zit of sta ik voor mijn stoffenbak en wik en weeg ik ( wat past, wat is mooi, zou ik dat stofje niet beter voor iets anders houden, past het ergens bij, ....) Je ziet aan de slag gaan doe ik niet zomaar, maar dat hoort er bij!

Gelukkig was er nog tijd voor een tweede, aangepaste versie :-) Jihaa!
Een volgende keer gebruik ik een tussenvoering zodat het wat zachter is en steviger.


links hoesje is voor Emma
rechts is dus voor mezelf


Stof links: Timeless Treasures Fabrics 
Stof rechts: Mind The Moose van Soft Cactus

Beide vond ik bij Stoffen Van Leuven


1 opmerking:

  1. Fijn te lezen dat iedereen anders is... Ik moet nooit voor mijn kast gaan zitten, ik 'weet' het altijd :). Maar het proces doet er niet toe, er kwamen toch maar mooi twee plezante én handige gsm zakjes uit!

    BeantwoordenVerwijderen